Plaatsen van gellak en gelnagels

Niets is zo gemakkelijk als uw nagels laten lakken met één van de hippe kleuren gellak. Voor het verzorgen van uw nagels met gellak, maar ook voor het plaatsen van mooie gelnagels, is in Kalmthout bij Antwerpen schoonheidsspecialiste Nathalie De Ridder dé referentie. Zij beschikt over alle tools en ervaring om de nagels van uw handen en voeten in een handomdraai een mooie, verzorgde uitstraling te geven.  

Gellak in alle kleuren

Deze ultra-stevige nagellak bestaat in tal van kleuren en wordt uitgehard onder een speciale lamp. Van stijlvol klassiek tot trendy en exclusief, binnen het gamma gellak vindt u steeds wel een kleurtje naar uw smaak. Uw nagels zijn tot 2 weken lang prachtig gelakt, zonder dat u ze hoeft bij te werken. Indien u gellak laat aanbrengen voor een feest in Kalmthout en omstreken, laat u dan ook even adviseren over bijpassende make-up zodat u een stralende look bekomt van top tot teen.   

Verzorgende gelnagels

Wanneer uw nagels niet zo mooi zijn, beschadigd of fragiel zijn of andere vervelende ongemakjes hebben, kunt u gelnagels laten plaatsen. Gelnagels zijn beschikbaar in tal van natuurlijke kleuren en vormen en ze worden professioneel op uw eigen nagels bevestigd. U kunt ze laten lakken, maar er zijn ook gelnagels in verschillende basiskleuren beschikbaar. Waar u ook voor kiest, uw gelnagels zijn helemaal gepersonaliseerd naar uw smaak en uw uitstraling.