Indrukwekkende lashlift

Niet enkel voor het plaatsen van wimperextensions of het verven van uw wimpers en wenkbrauwen kunt u bij beautysalon All-in Beauty terecht, deze ervaren schoonheidsspecialiste helpt u ook graag verder met een lashlift. In Kalmthout en omstreken kunt u dag in dag uit van deze revolutionaire techniek genieten, want uw blik oogt open en uw ogen zijn zodanig mooi geaccentueerd dat u zo de aandacht trekt.

Natuurlijke krultechniek

Het uitvoeren van een lashlift staat gelijk aan mooie, natuurlijk krullende wimpers, zonder dat u er ook maar het minste werk aan heeft. Van de ochtend tot de avond krullen uw wimpers bijzonder mooi, waarbij het gebruik van mascara of een wimperkrultang totaal overbodig is. Het resultaat blijft bovendien gedurende 6 tot 8 weken zichtbaar, afhankelijk van hoe snel of traag uw wimpers groeien. Wanneer u een afspraak maakt in het beautysalon in Kalmthout, kunt u ook overwegen om passende dag- of feest make-up te laten aanbrengen. 

Alles over een lashlift

Voor het uitvoeren van een lashlift worden er siliconepads geplaatst die uw eigen wimpers op een natuurlijke manier liften, deze worden natuurlijk na de behandeling verwijderd. De methode kan toegepast worden op zowel korte als lange wimpers. Na 24u is het product voldoende ingewerkt en kunnen de wimpers weer tegen water zodat de krul niet kan uitzakken. Uw eigen wimpers hebben bovendien nauwelijks nog verzorging nodig.