Professionele feest make-up

Elke gelegenheid is wel een goede reden om bij beautysalon All-in Beauty een afspraak te maken voor het aanbrengen van dag- of feest make-up. In Kalmthout staat schoonheidsspecialiste Nathalie De Ridder voor u klaar om u te adviseren over de perfecte make-up voor uw huid, rekening houdend met uw persoonlijk kleurenpallet.

Dag- en feest make-up

Wanneer u verzorgd voor de dag wilt komen of u uitgenodigd bent voor een bijzonder feest, dan is Nathalie de geknipte persoon om u goed in de watten te leggen. Na een grondige kleuranalyse zorgt zij ervoor dat uw natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt en brengt zij passende make-up aan. Het resultaat is ronduit indrukwekkend, want deze make-up is in perfecte harmonie met uw huidskleur, haarkleur, kleur van de ogen en... uw persoonlijkheid.

Basis gelaatsverzorging

Wanneer u optimaal wilt kunnen genieten van een mooi en duurzaam resultaat van uw persoonlijke make-up, overweegt u best een basis gelaatsverzorging. Op die manier wordt uw huid immers perfect gereinigd en verzorgd alvorens de make-up wordt aangebracht. Zowel de producten voor uw gelaatsbehandeling als die van de make-up bevatten verzorgende bestanddelen, zodat uw gelaat de beste ondersteuning krijgt, geheel op maat. Wenst u uzelf van top tot teen te laten verzorgen? Ook het plaatsen van mooie gellak nagels is mogelijk in dit beauytsalon.