Basis manicure en spa manicure

Mooie, verzorgde nagels geven u onmiddellijk een gevoel van luxe en weldaad. Laat daarom op regelmatige basis een deugddoende manicure in Kalmthout uitvoeren. Schoonheidsspecialiste Nathalie De Ridder weet uw handen en nagels uitstekend te verzorgen, met een prachtig resultaat tot gevolg.

Klassieke basismanicure

Uw nagels worden mooi in vorm gevijld, waarna u uw handen kunt onderdompelen in een relaxerend handbad. Overtollige velletjes en nagelriemen worden geweekt, om ze nadien vakkundig te verzorgen. Een voedende nagelriemolie en heerlijke handcrème maken uw basismanicure compleet. Indien gewenst kunt u mits een klein supplement vervolgens uw nagels ook laten lakken met één van de hippe nagellak of gellak, zodat u tip-top verzorgd voor de dag komt.

Exclusieve spa manicure

Een heerlijke handscrub verwijdert de dode huidcellen van uw handen, waarna uw nagels perfect in vorm gevijld worden. Een verzorgend nagelbad zorgt ervoor dat overtollige velletjes en nagelriemen kunnen losweken, waarna ze vakkundig verwijderd kunnen worden. Een hydraterend handmasker en een verzorgende nagelriemolie zorgen voor de ideale final touch. Uiteraard kunt u uw nagels mits een klein supplement ook laten lakken met stijlvolle gellak en ook voor een exclusieve pedicure en gelaatsverzorging kunt u in dit beautysalon in Kalmthout terecht.