Ontharingen voor lichaam en gelaat

Beautysalon All-in Beauty voert voor uw gelaat en lichaam alle ontharingen in Kalmthout uit. Gun uzelf pure verwennerij en geniet van een heerlijk verzorgd gevoel en luxueus comfort. Voor alle ontharingen wordt gebruik gemaakt van huidverzorgende producten, zodat uw huid niet alleen van haartjes ontdaan wordt, maar ook de verzorging krijgt die ze verdient. 

Ontharen met natuurlijke hars

Hars is een kleverige substantie die wordt aangebracht op het te ontharen lichaamsdeel. De aanwezige haartjes hechten vast in de hars en worden mee verwijderd met de hars zodat u een heerlijk, zachte huid krijgt. Wanneer u kiest voor ontharen van uw lichaam of gelaat met hars, dan geniet u maar liefst 3 tot 8 weken van een verzorgde huid. In het beautysalon in Kalmthout kunt u terecht voor ontharingen van uw benen,oksels, bikinilijn, bovenlip, oren en neusgaten.

Waardevolle verzorging

Uw huid krijgt het vaak te verduren door zon, weersinvloeden en allerhande cosmetische producten. Daarom is het belangrijk om ze op tijd en stond goed te verzorgen. De producten die Nathalie De Ridder gebruikt voor het ontharen hebben daarom ook verzorgende eigenschappen. Maar uiteraard kunt in het beautysalon ook terecht voor een persoonlijke verzorging op maat, zoals een deugddoende gelaatsverzorging of één van de andere beauty arrangementen voor dames en heren.